• Telefoon nr: 070 - 3 806 807

  • E-mail adres: installatie@vollebregt.nl

Water / Legionella

Onze ruime ervaring op het gebied van waterinstallaties in combinatie met onze kennis op het gebied van de voorkoming van legionella in waterinstallaties blijkt een succesvolle formule te zijn.

Gas

Met betrekking tot de aanleg van gasinstallaties beperken wij ons tot het aanbrengen van gasinstallaties tot 200 mbar.

Riolering

Alle soorten binnen- en buitenrioleringen met uitzondering van betonnen buitenrioleringen worden door ons bedrijf aangebracht.

Sanitair

Voor de renovaties van sanitaire installaties binnen de particuliere sector, die frequent bij ons plaatsvinden, zoeken wij in overleg met de klant, samenwerking met diverse sanitair-showrooms.

Zink-, Lood- en Koperwerken

Bij een traditioneel bedrijf als Vollebregt Installatie B.V. staat vakmanschap en liefde voor het oude loodgietersvak hoog in het vaandel. Dat is de reden dat zink, lood en koper een voorkeur bij ons hebben.

Dakbedekking

Voor de aanleg van platte daken is er bij Vollebregt Installatie B.V. een ruimschootse ervaring van enkele decennia aanwezig om op een vooral traditionele wijze een goed product te kunnen leveren.

Centrale verwarming

Wij verzorgen alle werkzaamheden die deze installaties omvatten incl. haar transmissieberekeningen, regelingen, vloerverwarmingen, sierradiatoren, convectorputten enz.

Mechanische ventilatie

Wij beperken ons bij het installeren van mechanische ventilatie tot de kleinere projecten zoals woonhuizen, clubhuizen, kleine kantoorpanden en bedrijfsruimtes.

Pompinstallaties

Doordat wij geen merkgebonden onderhoudsbedrijf zijn, kunnen wij u een onafhankelijk en optimaal advies geven bij het vervangen of aanpassen van uw installatie.