• Telefoon nr: 070 - 3 806 807

  • E-mail adres: installatie@vollebregt.nl

Wij staan voor u klaar.

Vollebregt Installatie B.V. heeft een storingsdienst die 24 uur per dag en zeven dagen per week oproepbaar is. De storingsdienst is niet om commerciële redenen opgezet, maar is bedoeld om onze klanten te allen tijde te kunnen voorzien van onze diensten, mocht de situatie er buiten kantoortijden om vragen. Omdat wij de vrije tijd van onze werknemers niet onnodig willen verstoren, moet deze dienst dan ook niet gezien worden als een verlenging van de reguliere werktijden.

De storingsdienst is opgezet voor onze vaste relaties. Hier kan gebruik van worden gemaakt indien de storing onder geen enkele voorwaarde kan wachten tot de volgende werkdag.

Storing melden

Buiten kantoortijden wordt u bij het bellen van ons bedrijfsnummer 070 -3 806 807 verbonden met onze telefoonbeantwoorder, die de hierboven genoemde spelregels nogmaals aangeeft. Ook wordt het mobiele nummer van onze storingsmonteur doorgegeven, die u daarna kunt oproepen. Wanneer u met de dienstdoende monteur contact heeft gezocht, zal deze in overleg met u zo spoedig mogelijk actie ondernemen.

Wanneer u minder spoed heeft, kunt u uw opdracht ook per mail versturen naar ink@vollebregt.nl